Thuis

Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten
China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben 300000usd-machines van GENIE dit jaar gekocht. Hun professionele technische ondersteuning en oplossingen helpen me werkelijk een.

—— M. Joe

Zeker zullen wij meer in de nabije toekomst kopen. Zij boden de perfecte automatische oplossing voor mijn product aan en verhogen dramatisch onze efficiency.

—— M. Chris

Het GENIE is een zeer betrouwbare leverancier. Zij boden meer dan enkel de machine maar ook de zeer goede dienst aan na verkoop. Snelle en professionele respons.

—— Mej. Wang

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Shanghai Genius Industrial Co., Ltd fabriek productielijn Shanghai Genius Industrial Co., Ltd fabriek productielijn Shanghai Genius Industrial Co., Ltd fabriek productielijn Shanghai Genius Industrial Co., Ltd fabriek productielijn Shanghai Genius Industrial Co., Ltd fabriek productielijn

 • lopende band

   

  Momenteel, bezet ons bedrijf een gebied van 32.000 vierkante meters, met een installatiegebied van 25.000 vierkante meters.

  Het heeft 72 hogere en technici onderzoeken, 42 technici zich direct, en totale activa die van 100 miljoen CNY ontwikkelen.

   

  Shanghai Genius Industrial Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

 • OEM / ODM

  Shanghai Genius Industrial Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  Belangrijke technologie

   

  1. De hoge technologie van de stijfheidsconfiguratie


  Het robotlichaam met een geschatte lading van zes kilogram gebruikt vier rv-reductiemiddelen (50C, 40E, 20E, 10C) en twee harmonische reductiemiddelen (SHG20, SHG25), en alle zes reductiemiddelen worden ontworpen met hoog starheid en douaneontwerp.

   

  2. Technologie met geringe geluidssterkte


  Gebruikend de van de de inputschacht van de wereld belangrijke de raffinagetechnologie, is het lawaai van het reductiemiddel lager dan dat van de ingevoerde producten, waarbij het stodde effect van de gehele machine wordt verkregen.

   

  3. Reductiemiddel en motorintegratietechnologie


  Rv-het reductiemiddel en de servomotor delen dezelfde as, verminderen assemblagefout, verbeteren gezamenlijke nauwkeurigheid en breiden beroepsleven uit.

   

  4. Lassensysteem ingebedde technologie


  Het robotachtige systeem van de lassenhardware (draadspoel, draadvoeder, antibotsings, lassentoorts, kabel) en het robotlichaam integreren verstandig het in-line ontwerp om het lasseneffect te verkrijgen dat voor gewone robots unimaginable is.

   

  5. De technologie van de metaalkleur


  De eerste „naakte“ robot met gegoten aluminiumdelen, geen verf, en anti - de oxydatie het hele jaar door, is innovatief in groene productie.

   

  6. Aandrijving en controle geïntegreerde technologie


  Verminder zeer het volume van controlekabinet, kan om het even welk deel van de robot „de externe kracht“ ontdekken en ophouden wanneer geraakt, effectief verbeterend de veiligheid van de robot.


  7. Perfecte lassentechnologie


  Verstrek technische ondersteuning voor diverse complexe lassenprocédés met geaccumuleerde het lassen ervaring op lange termijn. Bijvoorbeeld, zijn een dunne plaat van roestvrij staal of de aluminiumplaat met een dikte van minder dan 1,5 mm gelast.

   

   

 • R & D

  Shanghai Genius Industrial Co., Ltd fabriek productielijn 0

   


  1. Harmonisch Reductiemiddel

   

  De vijfde en zesde assen gebruiken harmonische reductiemiddelen om diverse types van konische tandwielen, boogtoestellen en de toestellen van de de lenteweerslag te verwerpen om starheid met geringe geluidssterkte, hoge en hoge precisie te verzekeren.

   

  2. Antibotsingsapparaat

   

  De zuivere mechanische structuur, herhaalt het plaatsen nauwkeurigheid van zelfs 0.05mm, veel hoger dan het de invoerniveau. Recalibration wordt niet vereist na een minder belangrijke botsing en kan onmiddellijk worden hervat.

   

  3. Geïntegreerde Lassentoorts

   

  Geïntegreerde ingebedde structuur, compact en mooi, verminderend kabelvervorming, die moeheidsbreuk verhindert, die draadpassage en weerstand, en het meer vlote draad voeden vermindert.

   

  4. Draadspoel


  De speciale schijf van de lassendraad met bevochtigingsontwerp is geïnstalleerd op de tweede verbinding van de robot, die zeer de de draad het voeden weg en weerstand vermindert en hoogte - precisielassen verzekert.

   

  5. Aandrijving en Controlemechanisme


  Ultra - de kleine grootte, realiseert de belangrijke geïntegreerde de controletechnologie van de wereld, super prestaties, en bereikt diverse precisieindicatoren voorbij het de invoerniveau.

   

  6. Draadvoeder

   

  Als fabrikant van de de draadvoeder van de wereld belangrijke, bieden wij de beste producten van de draadvoeder voor onze booglassenrobots aan.


  7. Servomotor

   

  Hoge precisie absolute codeur, uitstekende prestaties, stabiel en betrouwbaar.


  8. Gegoten Aluminium

   

  Het lagedrukafgietsel van de staalmatrijs, hoge oppervlakteruwheid, antioxidatie het hele jaar door, weigerde om verf te schilderen of te bespuiten.

   

  9. Rv-toestelreductiemiddel

   

  Als grootste fabrikant van rv-reductiemiddelen in China, brak het het de invoermonopolie en dwong de prijs van ingevoerde rv-reductiemiddelen om door 50% te dalen. Wij zetten de trotse reductiemiddelenproducten in onze lassenrobots om de betere nauwkeurigheid van het robotspoor te bereiken.

   

  10. Ijzerafgietsel

   

  Gietend met de matrijs van het lage drukstaal, is de metaalstructuur dicht, en de hogere lichaamsstijfheid wordt verkregen.

   

Contactgegevens
Shanghai Genius Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Daisy He

Tel.: 86-15800366487

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)