Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Het Lassen en het Knipseltentoonstelling van Nantongzhenkang Bijgewoonde Peking Essen

Certificaat
China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben 300000usd-machines van GENIE dit jaar gekocht. Hun professionele technische ondersteuning en oplossingen helpen me werkelijk een.

—— M. Joe

Zeker zullen wij meer in de nabije toekomst kopen. Zij boden de perfecte automatische oplossing voor mijn product aan en verhogen dramatisch onze efficiency.

—— M. Chris

Het GENIE is een zeer betrouwbare leverancier. Zij boden meer dan enkel de machine maar ook de zeer goede dienst aan na verkoop. Snelle en professionele respons.

—— Mej. Wang

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het Lassen en het Knipseltentoonstelling van Nantongzhenkang Bijgewoonde Peking Essen
Laatste bedrijfsnieuws over Het Lassen en het Knipseltentoonstelling van Nantongzhenkang Bijgewoonde Peking Essen

Peking·Het Lassen en het Knipsel de Tentoonstelling van Essen („BEW“) wordt gecosponsord door de de Werktuigbouwmaatschappij van China, van de de Werktuigbouwmaatschappij van China het Lassentak, het Lassenvereniging van China, van de het Lassenvereniging van China de Tak van het het Lassenmateriaal, de Duitse Lassenmaatschappij, de Tentoonstellingsbedrijf van Duitsland Essen het één van de beroemde het lassententoonstellingen van de wereld is, aantrekkend tientallen duizenden beroeps, agenten, onderzoeksinstellingen, ministeries, beheer en verwervingsafdelingen en andere beroeps van huis en in het buitenland lassend de te bezoeken industrie.

Lincoln, Panasonic, ABB, en andere bekende ondernemingen op grote schaal nemen aan de tentoonstelling deel elk jaar om de kwaliteit en de norm van de tentoonstelling te verzekeren.

Het tentoonstellingspubliek komt hoofdzakelijk uit machines productie, drukvaten, automobiele productie, spoorweglocomotieven, oliepijpleidingen, schepen, ruimte en andere industrieën.

Als grootste en invloedrijkste gebeurtenis van de lassengebeurtenis, zal BEW middelen integreren om een platformtentoonstelling voor binnenlandse en buitenlandse lassenfabrikanten te verstrekken. Tegelijkertijd, zullen de ministeries, de deskundigen, de geleerden en de fabrikanten worden verzocht om de seminaries van de nieuw producttechnologie, evenals lassenforums en de seminaries van de lassentechnologie te houden. Om een geïntegreerd communicatieplatform voor de industrie te verstrekken!

Waaier van tentoonstelling
Booglassenuitrusting en diverse booglassenkrachtbronnen, de uitrusting van het weerstandslassen, De uitrusting van het elektronenstraallassen, de uitrusting van het laserlassen, de uitrusting van het plasmalassen, de uitrusting van het wrijvinglassen, Electroslag lassenuitrusting, solderende uitrusting, opduikende uitrusting, thermische bespuitende uitrusting en toebehoren, scherpe uitrusting en toebehoren, een verscheidenheid van lassenmaterialen, allerlei lassen hulpmateriaal, diverse systemen van de lassenrobot, Diverse lassencad/cam software, diverse lassen het testen uitrusting en verbruiksgoederen, de uitrusting van de Arbeidsbescherming en die milieubescherming uitrusting voor diverse lassenprocédés worden vereist, een verscheidenheid van lassen en knipselgassen.

 

Het Lassen en het Knipseltentoonstelling van Nantong stemt in de Zhenkang Bijgewoonde Peking Essen, met al wereldklanten het bezoeken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het Lassen en het Knipseltentoonstelling van Nantongzhenkang Bijgewoonde Peking Essen  0

 

laatste bedrijfsnieuws over Het Lassen en het Knipseltentoonstelling van Nantongzhenkang Bijgewoonde Peking Essen  1

 

 

Bartijd : 2019-06-25 21:32:43 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shanghai Genius Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Daisy He

Tel.: 86-15800366487

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)