Thuis

Shanghai Genius Industrial Co., Ltd kwaliteitscontrole

Certificaat
China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten
China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben 300000usd-machines van GENIE dit jaar gekocht. Hun professionele technische ondersteuning en oplossingen helpen me werkelijk een.

—— M. Joe

Zeker zullen wij meer in de nabije toekomst kopen. Zij boden de perfecte automatische oplossing voor mijn product aan en verhogen dramatisch onze efficiency.

—— M. Chris

Het GENIE is een zeer betrouwbare leverancier. Zij boden meer dan enkel de machine maar ook de zeer goede dienst aan na verkoop. Snelle en professionele respons.

—— Mej. Wang

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

1. Sterk hoog opsporingsvermogen, - de drie-coördinaat van precisiezeiss, toesteldetector, dragende detector, profilometer, zachtheidsmeter, industriële computer. Het opsporingsvermogen van ons bedrijf heeft de opsporing van nationale professionele testende ruimtenorm bereikt.


2. Iedereen weet dat de precisie van de delen 2μm is, en de precisie van het bewerken kan geen 1/3 van 2μm overschrijden. om de nauwkeurigheid te verzekeren van het bewerken, kocht ons bedrijf niet alleen de duizend - de draad van niveauxia mier - snijmachine, de Zwitserse malende machine, enz., maar ook wijzigde onafhankelijk de speciale werktuigmachine en ontwikkelde en vervaardigde het lager. Momenteel, zelf - de gemaakte dragende precisie is stabiel bij P4 en bereikt gedeeltelijk P2. niveau. Hoog - de precisiewerktuigmachines worden ontwikkeld of door ons gewijzigd, die een nauwkeurigheidsvereiste van 1μm bereiken.


3. In onze productieworkshop, gebruikt elke post een hoop van stofvrij document. Elke keer gebruikt de arbeider stofvrij document, zijn de delen en het bewerken afgeveegde schoon alvorens het het vastklemmen proces wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat elk deel van de nauwkeurigheid van het reductiemiddel van niveau μm. Onder dit precisievereiste, om het even welke stof en ijzer zal het indienen die aan het blote oog onzichtbaar is de nauwkeurigheid van de delen en de gehele machine beïnvloeden.


4. In de het testen ruimte, worden een verscheidenheid van het testen materiaal en delen keurig geschikt, en elke deel of machine beantwoorden aan minstens één testrapport.
Elk deel ondergaat het strenge testen alvorens het volgende proces in te gaan, en elke machine ondergaat het strenge testen alvorens het de fabriek verlaat.
Het is niet moeilijk om een precisie van 1μm voor het reductiemiddel van de lassenrobot te bereiken. Het is moeilijk om 1μm bij om het even welke positie van 360 graadomwenteling te bereiken. Slechts voldoet de nauwkeurigheid, stijfheid, lawaai, weerslag, transmissieefficiency, temperatuurstijging, allen aan de norm is een gekwalificeerd reductiemiddel van de lassenrobot.

Shanghai Genius Industrial Co., Ltd kwaliteitscontrole 0

 

Shanghai Genius Industrial Co., Ltd kwaliteitscontrole 1

Shanghai Genius Industrial Co., Ltd kwaliteitscontrole 2

Certificaten
 • China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten

  Standaard:Jiangsu Famous Trademark

  Uitgiftedatum:2013-12-10

  Vervaldatum:2023-12-10

 • China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten
 • China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten
 • China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten
 • China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten
Contactgegevens
Shanghai Genius Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Daisy He

Tel.: 86-15800366487

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)