Thuis ProductenRobotachtige Lassenmachine

Van de de Machine Open Modulaire Controle van het Discollision Robotachtige Lassen het Systeem Hoge Gevoeligheid

Klantenoverzichten
Wij hebben 300000usd-machines van GENIE dit jaar gekocht. Hun professionele technische ondersteuning en oplossingen helpen me werkelijk een.

—— M. Joe

Zeker zullen wij meer in de nabije toekomst kopen. Zij boden de perfecte automatische oplossing voor mijn product aan en verhogen dramatisch onze efficiency.

—— M. Chris

Het GENIE is een zeer betrouwbare leverancier. Zij boden meer dan enkel de machine maar ook de zeer goede dienst aan na verkoop. Snelle en professionele respons.

—— Mej. Wang

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Machine Open Modulaire Controle van het Discollision Robotachtige Lassen het Systeem Hoge Gevoeligheid

Van de de Machine Open Modulaire Controle van het Discollision Robotachtige Lassen het Systeem Hoge Gevoeligheid
Discollision Robotic Welding Machine Open Modular Control System High Sensitivity
Van de de Machine Open Modulaire Controle van het Discollision Robotachtige Lassen het Systeem Hoge Gevoeligheid Van de de Machine Open Modulaire Controle van het Discollision Robotachtige Lassen het Systeem Hoge Gevoeligheid

Grote Afbeelding :  Van de de Machine Open Modulaire Controle van het Discollision Robotachtige Lassen het Systeem Hoge Gevoeligheid

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Nantong Zhenkang
Certificering: CE , ISO9001 , ISO14001
Modelnummer: ZK1400-06
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Geval van het de uitvoer het standaardtriplex, de doos van de Metaalverbinding
Levertijd: 7 - 10 Werkdagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 500/maand

Van de de Machine Open Modulaire Controle van het Discollision Robotachtige Lassen het Systeem Hoge Gevoeligheid

beschrijving
Gebruik: Booglassen Maximum het werk straal: 1400mm
Verander Herhaalbaarheid van plaats: ±0.03mm Het werk Temperaturen.: 0℃ - 45℃
Vochtigheid: 20% - 80% Massagewicht: 185kg
Hoog licht:

6 axis robot

,

robotic automation systems

Van de de Machine Open Modulaire Controle van het Discollision Robotachtige Lassen het Systeem Hoge Gevoeligheid

 

Robotachtige gemeenschappelijke het lassenproblemen en oplossing van de lassenmachine

 

Hoewel de lassenrobot heel wat gemak aan de lassenverrichting brengt, als de lassenmethode niet is plaats behoorlijk, zal het ook de lassenkwaliteit beïnvloeden.

Bijvoorbeeld, wanneer de lassenrobot een las met een grootte van minder dan 8 mm onder ogen ziet, wordt het gewoonlijk voltooid door één enkel laaglassen, d.w.z., een laag van las, en de diameter van de elektrode wordt geselecteerd volgens de dikte van de staalplaat. Als de grootte van de las minder dan 5 mm is, wordt de lassenrobot vereist om door een rechte lijnmethode en een korte boog worden gelast.

om onnodige tekorten tijdens het lassenprocédé te verminderen, heeft de lassenrobot een eenvormige lassensnelheid; en de hoek van de lassenstaaf is 45° met de horizontale plaat en 65° - 80° met de lassenrichting. Het probleem van deze hoek moet strikt worden gecontroleerd. Anders, is de hoek van de lassenstaaf te klein, wat de wortelpenetratie om ontoereikend zal veroorzaken te zijn. Als de hoek te groot is, zullen de slakken gemakkelijk aan de voorzijde lopen om slakkenopneming te veroorzaken.

Wanneer de lassenrobot een methode van de rechte lijn bewegende strook gebruikt om klein te lassen - met maat las, zou de rand van de koker aan het eind van de elektrode moeten tegen de las worden geplaatst en zacht worden gedrukt; wanneer de elektrode smelt, zal het geleidelijk aan de bewegingen van de lassenrichting volgen. Dit is niet alleen gemakkelijk te werken, maar ook heeft een diepe penetratie en een mooie verschijning van de las.

Als de lasgrootte 5 - 8mm is, kan het door de schuine cirkel of antialiasingmethode worden gelast, maar de snelheid van het vervoer is verschillend. Betreffende de controle van de snelheid van de bewegende bar tijdens het lassenprocédé van de lassenrobot, moet de snelheid behoorlijk worden beheerst, anders zal het kapsnede, gemakkelijk slakkenopneming, en slechte randfusie veroorzaken.

 

De robot van het genielassen heeft het kanon van het ontwerplassen geïntegreerd, die weerstand van draad verminderen door weg, draad die regelmatig voeden. Heb dis - het botsingsapparaat, de hoge gevoeligheid, na neerstorting, immerdately het werk en geen behoefteaanpassing, voor de robotachtige wapenhuisvesting, het zijn matrijzenafgietsel, vlotte oppervlakte, metaalkleur antirust voor 10years.
 

 

De robotachtige specificatie van de lassenmachine

 
Robotmodel ZK1400-06
Toepassing Booglassen
Steun Verticale grondinstallatie
Aantal assen 6
Nuttige lading  6kg
Maximum het werk straal 1400mm
Herhaalde posiontioning nauwkeurigheid 0.03mm
Maximum gezamenlijke waaier J1 Rv-reductiemiddel ±160°
J2 Rv-reductiemiddel +110°, -70°
J3 Rv-reductiemiddel +65°, -120°
J4 Rv-reductiemiddel ±150°
J5 Hol harmonisch reductiemiddel +105°, -110°
J6 Hol harmonisch reductiemiddel ±320°
Maximum gezamenlijke snelheid J1 Rv-reductiemiddel 201.9°/S
J2 Rv-reductiemiddel 198.3°/S
J3 Rv-reductiemiddel 198.3°/S
J4 Rv-reductiemiddel 296.2°/S
J5 Hol harmonisch reductiemiddel 197.5°/S
J6 Hol harmonisch reductiemiddel 247.2°/S
Toelaatbaar buigend ogenblik N.m J4 Rv-reductiemiddel 9.8N.m
J5 Rv-reductiemiddel 9.8N.m
J6 Hol harmonisch reductiemiddel 4N.m
Toelaatbare inertie Kg.㎡ J4 Rv-reductiemiddel 0.3kg.㎡
J5 Rv-reductiemiddel 0.3kg.㎡
J6 Hol harmonisch reductiemiddel 0.05kg.㎡
Lichaams totaal gewicht Kg 185KG
Werkend milieu Temperatuur 0℃ - 45℃
Vochtigheid 20% - 80%
Anderen

Blijf van corrosieve gassen of vloeistoffen of explosieve gassen weg,
Blijf van water, olie, stof weg
Blijf van bron, magnetisch veld, de bron van het hoge frequentiesignaal weg

Machtscapaciteit 6KVA (Robot) + 24KVA (Lassenbron)

 
 

Robotachtige de motiewaaier van de lassenmachine

 

Van de de Machine Open Modulaire Controle van het Discollision Robotachtige Lassen het Systeem Hoge Gevoeligheid 0

 

 

Robotachtige de voedingintrocution van de lassenmachine

 

Het is volledig digitale mig-reeks met nieuwe Lage Spattechnologie. wegens hoog eind DSP + FPGA en golfvorm controleer technologie. Het verstrekt opmerkelijke controle van boog en laspool en brengt spat vrije lassenkwaliteit en hoge efficiënte productiviteit.

 

  1. Hoge snelheid DSP + FPGA multi - boor systeem uit, kan controleperiode verkorten om boog effectief te controleren.
  2. De periodieke gesmolten technologie van de dalingscontrole, gesmolten pool is stabieler, met de mooie vorming van de lassennaad.
  3. De lassenspat voor kartonstaal vermindert 80%, vermindert het spat duidelijke werk, vermindert de hitteinput 10% - 20%, kleine misvorming.
  4. De geïntegreerde analoge mededeling, de internationale communicatie van Devicenet digitale en Ethernet-communicatie interface, realiseren naadloos geïntegreerd met robot.
  5. De open type communicatie wijze, robot kan alle parameters van lassenmachine controleren.
  6. De ingebouwde de testfunctie van het beginpunt, kan de test bereiken van het het beginpunt van de lassennaad zonder robothardware toe te voegen.

Van de de Machine Open Modulaire Controle van het Discollision Robotachtige Lassen het Systeem Hoge Gevoeligheid 1

 

 

Robotachtige het bedrijfinleiding van de lassenmachine

 

Is het Genie Industrieel Co. van Shanghai, Ltd het centrum die overzee van de verkoopdienst van Nantong Zhenkang Elektromechanisch Bedrijf lassen, dat in 1993 werd gevestigd, heeft 20 jaar van geschiedenis in de lassenindustrie.

Ons bedrijf vervaardigt draadvoeder, rv-toestelreductiemiddel en professioneel industriële robot, die in onderzoek in dienst nemen en ontwikkeling, vervaardiging en verkoopt.

 

Momenteel, bezet ons bedrijf een gebied van 32.000 vierkante meters, met een installatiegebied van 25.000 vierkante meters. Het heeft 72 hogere en technici onderzoeken, 42 technici zich direct, en totale activa die van 100 miljoen CNY ontwikkelen.

 

Het bedrijf heeft productiemateriaal en het testen instrumenten, CNC werktuigmachines, machinaal bewerkende centra, langzame draadsnijmachines en ander materiaal meer dan 200 eenheden vooruitgegaan en verfijnd; strikt kwaliteitsborgingsysteem, volledige testende middelen; zich tot productie CNC, Intelligente assemblage heeft ontwikkeld en administratie de automatisering, heeft het geavanceerde ERP beheer en eerst - de plaats van de klassenproductie van moderne ondernemingen gerealiseerd. De strikte het systeemcertificatie van ISO9001 en ISO14001-verstrekken een krachtige waarborg voor het bedrijf om hoogte te veroorzaken - de voeders van de kwaliteitsdraad, rv-reductiemiddelen en industriële robots.

 

Waarom kies ons?

 

1. 25 jaar ervarings in onderzoek en productie van draadvoeder, belangrijke leverancier in de wereld, Yaskawa en FANUC is ook onze klanten.

2. 8 jaar ervarings in onderzoek en productie van rv-verminderingstoestel, rv-verminderingstoestel is de kerncomponent van robots, een sterke stichting voor onderzoek & ontwikkeling van industriële robot in de toekomst, nu rv-de verkoopbereik van het verminderingstoestel aan 20.000 eenheden per jaar gebouwd.

3. Met het sterke technische voordeel van draadvoeder en rv-verminderingstoestel, in 2015, vestigden wij een verhouding op lange termijn met de Universiteit van Hongkong van Wetenschap en Technologie en moet de onafhankelijk ontwikkelde robots, ons doel 200.000 reeksen van rv-verminderingstoestel en 10.000 reeksen lassenrobots per jaar veroorzaken.

 

Van de de Machine Open Modulaire Controle van het Discollision Robotachtige Lassen het Systeem Hoge Gevoeligheid 2

 

 

Onze Diensten


1. De installatiediensten: Tijdens de periode van installatie en het zuiveren, zullen wij opleiding over doeltreffende werking en onderhoud aanbieden.

2. De technische Diensten: Wij kunnen onze cliënten bijstaan om al soort technische problemen met ons geschikt technisch team op te lossen, en wij bezitten adequate ervaring voor het project van de productielijntransformatie.

3. De garantiediensten: Wij bieden vrij aan nadat de verkoopdienst behalve de reizende uitgave van de ingenieurs voor om het even welk kwaliteitsprobleem tijdens onze 12 van de garantiemaanden periode voorkomt.

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens
Shanghai Genius Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Daisy He

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)