Thuis ProductenRobotachtige Lassenmachine

De handige Robotachtige Machine van het Laserlassen, het Robotachtige Vrije Onderhoud van Lassensystemen

Klantenoverzichten
Wij hebben 300000usd-machines van GENIE dit jaar gekocht. Hun professionele technische ondersteuning en oplossingen helpen me werkelijk een.

—— M. Joe

Zeker zullen wij meer in de nabije toekomst kopen. Zij boden de perfecte automatische oplossing voor mijn product aan en verhogen dramatisch onze efficiency.

—— M. Chris

Het GENIE is een zeer betrouwbare leverancier. Zij boden meer dan enkel de machine maar ook de zeer goede dienst aan na verkoop. Snelle en professionele respons.

—— Mej. Wang

Ik ben online Chatten Nu

De handige Robotachtige Machine van het Laserlassen, het Robotachtige Vrije Onderhoud van Lassensystemen

De handige Robotachtige Machine van het Laserlassen, het Robotachtige Vrije Onderhoud van Lassensystemen
Dexterous Robotic Laser Welding Machine , Robotic Welding Systems Maintenance Free
De handige Robotachtige Machine van het Laserlassen, het Robotachtige Vrije Onderhoud van Lassensystemen De handige Robotachtige Machine van het Laserlassen, het Robotachtige Vrije Onderhoud van Lassensystemen

Grote Afbeelding :  De handige Robotachtige Machine van het Laserlassen, het Robotachtige Vrije Onderhoud van Lassensystemen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Nantong Zhenkang
Certificering: CE , ISO9001 , ISO14001
Modelnummer: ZK1400-06
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Geval van het de uitvoer het standaardtriplex, de doos van de Metaalverbinding
Levertijd: 7 - 10 Werkdagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 500/maand

De handige Robotachtige Machine van het Laserlassen, het Robotachtige Vrije Onderhoud van Lassensystemen

beschrijving
Gebruik: Booglassen Maximum het werk straal: 1400mm
Verander Herhaalbaarheid van plaats: ±0.03mm Het werk Temperaturen.: 0℃ - 45℃
Vochtigheid: 20% - 80% Massagewicht: 185kg
Hoog licht:

6 axis robot

,

spot welding robot

De handige Robotachtige Machine van het Laserlassen, het Robotachtige Vrije Onderhoud van Lassensystemen

 

De robotachtige voordelen van de lassenmachine

 

Het gebruik van lichtgewichtmaterialen met hoge weerstand verbetert de lading en zelf - gewichtsverhouding van het werkende mechanisme van de lassenrobot.

Tegelijkertijd, worden het gevorderde rv-reductiemiddel en AC de servomotor gebruikt in de lassenrobot, die bijna de machine van de robotverrichting maakt een onderhoud worden - vrij systeem. De modularization ontwikkeling maakt de structuur van de lassenrobot handiger en het controlesysteem wordt kleiner en kleiner.

De tweede is het controlesysteem van de lassenrobot. om normalisatie en voorzien van een netwerk te vergemakkelijken, wordt een open, modulair controlesysteem goedgekeurd. Op deze wijze, niet alleen kan de betrouwbaarheid van het systeem, is het gemak van verrichting en houdbaarheid zeer betere, maar ook software servo en volledige digitale controle.

Met betrekking tot de het ontdekken technologie van de lassenrobot, kunnen de lasersensoren en de visuele sensoren worden geselecteerd om het automatische volgen van de lasnaad en het automatische plaatsen van de voorwerpen op de automatische productielijn en het werk van de precisieassemblage te realiseren, dat zeer de het werk prestaties en het aanpassingsvermogen van de robot verbetert.


Bovendien ontwikkelen de netwerk communicatie functie, de afstandsbediening en de controlerende technologie, en de virtuele technologie van de lassenrobot zich geleidelijk aan, en de lassenrobot kan worden gemaakt om aan de behoeften van om het even welke gelegenheid te voldoen.

 

Industriële het genie heeft meer dan 20years in de lassenindustrie, wij draadvoeder zijn No.3 in de wereld produceerden, ook vervaardigden wij industriële lassenrobot kunnen met internationaal merk concurreren.

 

 

De robotachtige specificatie van de lassenmachine

 
Robotmodel ZK1400-06
Toepassing Booglassen
Steun Verticale grondinstallatie
Aantal assen 6
Nuttige lading  6kg
Maximum het werk straal 1400mm
Herhaalde posiontioning nauwkeurigheid 0.03mm
Maximum gezamenlijke waaier J1 Rv-reductiemiddel ±160°
J2 Rv-reductiemiddel +110°, -70°
J3 Rv-reductiemiddel +65°, -120°
J4 Rv-reductiemiddel ±150°
J5 Hol harmonisch reductiemiddel +105°, -110°
J6 Hol harmonisch reductiemiddel ±320°
Maximum gezamenlijke snelheid J1 Rv-reductiemiddel 201.9°/S
J2 Rv-reductiemiddel 198.3°/S
J3 Rv-reductiemiddel 198.3°/S
J4 Rv-reductiemiddel 296.2°/S
J5 Hol harmonisch reductiemiddel 197.5°/S
J6 Hol harmonisch reductiemiddel 247.2°/S
Toelaatbaar buigend ogenblik N.m J4 Rv-reductiemiddel 9.8N.m
J5 Rv-reductiemiddel 9.8N.m
J6 Hol harmonisch reductiemiddel 4N.m
Toelaatbare inertie Kg.㎡ J4 Rv-reductiemiddel 0.3kg.㎡
J5 Rv-reductiemiddel 0.3kg.㎡
J6 Hol harmonisch reductiemiddel 0.05kg.㎡
Lichaams totaal gewicht Kg 185KG
Werkend milieu Temperatuur 0℃ - 45℃
Vochtigheid 20% - 80%
Anderen

Blijf van corrosieve gassen of vloeistoffen of explosieve gassen weg,
Blijf van water, olie, stof weg
Blijf van bron, magnetisch veld, de bron van het hoge frequentiesignaal weg

Machtscapaciteit 6KVA (Robot) + 24KVA (Lassenbron)

 
 

Robotachtige de motiewaaier van de lassenmachine

 

De handige Robotachtige Machine van het Laserlassen, het Robotachtige Vrije Onderhoud van Lassensystemen 0

 

 

De robotachtige voeding van de lassenmachine

 

Het is volledig digitale mig-reeks met nieuwe Lage Spattechnologie. wegens hoog eind DSP + FPGA en golfvorm controleer technologie. Het verstrekt opmerkelijke controle van boog en laspool en brengt spat vrije lassenkwaliteit en hoge efficiënte productiviteit.

 

  1. Hoge snelheid DSP + FPGA multi - boor systeem uit, kan controleperiode verkorten om boog effectief te controleren.
  2. De periodieke gesmolten technologie van de dalingscontrole, gesmolten pool is stabieler, met de mooie vorming van de lassennaad.
  3. De lassenspat voor kartonstaal vermindert 80%, vermindert het spat duidelijke werk, vermindert de hitteinput 10% - 20%, kleine misvorming.
  4. De geïntegreerde analoge mededeling, de internationale communicatie van Devicenet digitale en Ethernet-communicatie interface, realiseren naadloos geïntegreerd met robot.
  5. De open type communicatie wijze, robot kan alle parameters van lassenmachine controleren.
  6. De ingebouwde de testfunctie van het beginpunt, kan de test bereiken van het het beginpunt van de lassennaad zonder robothardware toe te voegen.

De handige Robotachtige Machine van het Laserlassen, het Robotachtige Vrije Onderhoud van Lassensystemen 1

 

 

 

Robotachtige het bedrijfinleiding van de lassenmachine

 

Is het Genie Industrieel Co. van Shanghai, Ltd het centrum dat overzee van de verkoopdienst van Nantong Zhenkang Elektromechanisch Bedrijf last, dat in 1993 werd gevestigd, heeft 20 jaar van geschiedenis in de lassenindustrie.

Ons bedrijf vervaardigt draadvoeder, rv-toestelreductiemiddel en professioneel industriële robot, die in onderzoek in dienst nemen en ontwikkeling, vervaardiging en verkoopt.

 

Momenteel, bezet ons bedrijf een gebied van 32.000 vierkante meters, met een installatiegebied van 25.000 vierkante meters. Het heeft 72 hogere en technici onderzoeken, 42 technici zich direct, en totale activa die van 100 miljoen CNY ontwikkelen.

 

Het bedrijf heeft productiemateriaal en het testen instrumenten, CNC werktuigmachines, machinaal bewerkende centra, langzame draadsnijmachines en ander materiaal meer dan 200 eenheden vooruitgegaan en verfijnd; strikt kwaliteitsborgingsysteem, volledige testende middelen; zich tot productie CNC, Intelligente assemblage heeft ontwikkeld en administratie de automatisering, heeft het geavanceerde ERP beheer en eerst - de plaats van de klassenproductie van moderne ondernemingen gerealiseerd. De strikte het systeemcertificatie van ISO9001 en ISO14001-verstrekken een krachtige waarborg voor het bedrijf om hoogte te veroorzaken - de voeders van de kwaliteitsdraad, rv-reductiemiddelen en industriële robots.

 

Waarom kies ons?

 

1. 25 jaar ervarings in onderzoek en productie van draadvoeder, belangrijke leverancier in de wereld, Yaskawa en FANUC is ook onze klanten.

2. 8 jaar ervarings in onderzoek en productie van rv-verminderingstoestel, rv-verminderingstoestel is de kerncomponent van robots, een sterke stichting voor onderzoek & ontwikkeling van industriële robot in de toekomst, nu rv-de verkoopbereik van het verminderingstoestel aan 20.000 eenheden per jaar gebouwd.

3. Met het sterke technische voordeel van draadvoeder en rv-verminderingstoestel, in 2015, vestigden wij een verhouding op lange termijn met de Universiteit van Hongkong van Wetenschap en Technologie en moet de onafhankelijk ontwikkelde robots, ons doel 200.000 reeksen van rv-verminderingstoestel en 10.000 reeksen lassenrobots per jaar veroorzaken.

 

De handige Robotachtige Machine van het Laserlassen, het Robotachtige Vrije Onderhoud van Lassensystemen 2

 

 

FAQ

 

Q: Hoe ongeveer uw naverkoopdienst?


A: Wij kunnen ons technisch personeel sturen voor onsite installatie of het zuiveren. Voorts kunnen wij technische ondersteuning via online mededeling ook verstrekken.


Q: Wat is uw betalingstermijn?


A: De betalingswijze is 50%-vooruitbetaling, 50%-saldo vóór ladingslevering als de cliënt onsite installatie of het zuiveren niet nodig heeft.
De betalingswijze is 50%-vooruitbetaling, 40%-saldo vóór ladingslevering, 10% op controle in de fabriek van de cliënt als de cliënt onsite installatie of het zuiveren nodig heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens
Shanghai Genius Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Daisy He

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)