Thuis ProductenRobotachtige Lassenmachine

De Machinesystemen van het automatiserings Robotachtige Lassen volledig Automatisch voor Staalstructuur

Certificaat
China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten
China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben 300000usd-machines van GENIE dit jaar gekocht. Hun professionele technische ondersteuning en oplossingen helpen me werkelijk een.

—— M. Joe

Zeker zullen wij meer in de nabije toekomst kopen. Zij boden de perfecte automatische oplossing voor mijn product aan en verhogen dramatisch onze efficiency.

—— M. Chris

Het GENIE is een zeer betrouwbare leverancier. Zij boden meer dan enkel de machine maar ook de zeer goede dienst aan na verkoop. Snelle en professionele respons.

—— Mej. Wang

Ik ben online Chatten Nu

De Machinesystemen van het automatiserings Robotachtige Lassen volledig Automatisch voor Staalstructuur

De Machinesystemen van het automatiserings Robotachtige Lassen volledig Automatisch voor Staalstructuur
Automation Robotic Welding Machine Systems Fully Automatic For Steel Structure
De Machinesystemen van het automatiserings Robotachtige Lassen volledig Automatisch voor Staalstructuur De Machinesystemen van het automatiserings Robotachtige Lassen volledig Automatisch voor Staalstructuur

Grote Afbeelding :  De Machinesystemen van het automatiserings Robotachtige Lassen volledig Automatisch voor Staalstructuur

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: zhenkang
Certificering: CE , ISO9001 , ISO14001
Modelnummer: ZK1400-06
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Geval van het de uitvoer het standaardtriplex, de doos van de Metaalverbinding
Levertijd: 7 - 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 500/month

De Machinesystemen van het automatiserings Robotachtige Lassen volledig Automatisch voor Staalstructuur

beschrijving
Productnaam: Booglassenrobot Nr van Assen: 6
Robotnauwkeurigheid: ± 0.03mm Het werk Temperaturen.: 0℃ - 45℃
Vochtigheid: 20% - 80% Waarborg: 12 maanden
Hoog licht:

de robot van het vleklassen

,

robotachtige automatiseringssystemen

Prijs voor Robotachtige Lassenmachine, Automatiseringssystemen volledig Automatisch voor Staalstructuur

 

De robotachtige types van lassenmachine

 

De types van volledig automatische lassenrobots zijn fundamenteel onderscheiden volgens de lassenmethode. In feite, kan het ook volgens de verschillende elektroden worden geclassificeerd, en is verdeeld in twee types: argon - booglassen en niet - smeltend argon - booglassen. Hun het werk principes en kenmerken zijn verschillend allen.

Wanneer de volledig automatische lassenrobot - smeltend argonbooglassen, de geproduceerde boogbrandwonden tussen niet - niet smeltende pool en het werkstuk gebruikt, en een inert gas dat niet chemisch met het metaal reageert rond de lassenboog stroomt om een beschermende kap te vormen.

D.w.z., op dit ogenblik, kan de volledig automatische lassenrobot tot het wolfram extreem deel, de boog en de gesmolten pool en het metaal op hoge temperatuur naast het hitte beïnvloede streek niet contact met de lucht maken, daardoor effectief verhinderend oxydatie en absorberend schadelijke gassen, daardoor vormt een dichte gelaste verbinding. En toont betere mechanische eigenschappen.

Wanneer de volledig automatische lassenrobot door argon - beschermd booglassen wordt gelast, zal de lassendraad door het draadwiel worden gevoed, en de geleidende pijp zal elektriciteit leiden, zal een boog tussen het onedele metaal en de lassendraad produceren, zal de lassendraad en de grondstof, smelten en zal een inert gas gebruiken. Het argongas beschermt de boog en het gesmolten metaal voor lassen.

In tegenstelling, is het duidelijke verschil tussen twee dat de eerstgenoemde een beschermend gas gebruikt; de laatstgenoemde onophoudelijk gesmolten gebruikt een draad als elektrode en in de gesmolten pool om een las te vormen die na condensatie, de volledig automatische lassenrobot ertoe aanzetten om de lassenverrichting met succes te voltooien.

Nochtans, is het argonbooglassen het belangrijkste lassenprocédé voor volledig automatische lassenrobots. Enerzijds, kan de bescherming van het argongas de nadelige gevolgen isoleren van zuurstof, stikstof en waterstof op de boog en gesmolten pool, en lassentekorten verminderen gebeurde. Anderzijds, is het omdat de efficiency van de lassenproductie hoog is en het wordt niet beperkt door de positie van de gelaste constructie.

 

 

De robotachtige specificatie van de lassenmachine

 
 
Robotmodel ZK1400-06
Toepassing Booglassen
Steun Verticale grondinstallatie
Aantal assen 6
Nuttige lading6kg
Maximum het werk straal 1400mm
Herhaalde posiontioning nauwkeurigheid 0.03mm
Maximum gezamenlijke waaier J1 Rv-reductiemiddel                            ±160°
J2 Rv-reductiemiddel                           +110°, -70°
J3 Rv-reductiemiddel                           +65°, -120°
J4 Rv-reductiemiddel                            ±150°
J5 Hol harmonisch reductiemiddel       +105°, -110°
J6 Hol harmonisch reductiemiddel       ±320°
Maximum gezamenlijke snelheid J1 Rv-reductiemiddel                             201.9°/S
J2 Rv-reductiemiddel                            198.3°/S
J3 Rv-reductiemiddel                            198.3°/S
J4 Rv-reductiemiddel                              296.2°/S
J5 Hol harmonisch reductiemiddel        197.5°/S
J6 Hol harmonisch reductiemiddel         247.2°/S
Toelaatbaar buigend ogenblik N.m J4 Rv-reductiemiddel                             9.8N.m
J5 Rv-reductiemiddel                             9.8N.m
J6 Hol harmonisch reductiemiddel        4N.m
Toelaatbare inertie Kg.㎡ J4 Rv-reductiemiddel                              0.3kg.㎡
J5 Rv-reductiemiddel                              0.3kg.㎡
J6 Hol harmonisch reductiemiddel         0.05kg.㎡
Lichaams totaal gewicht Kg 185KG
Werkend milieu Temperatuur 0℃ - 45℃
Vochtigheid 20% - 80%
Anderen

Blijf van corrosieve gassen of vloeistoffen of explosieve gassen weg,
Blijf van water, olie, stof weg
Blijf van bron, magnetisch veld, de bron van het hoge frequentiesignaal weg

Machtscapaciteit 6KVA (Robot) + 24KVA (Lassenbron)

 

 

Robotachtige de motiewaaier van de lassenmachine

 

De Machinesystemen van het automatiserings Robotachtige Lassen volledig Automatisch voor Staalstructuur 0

 

Het robotachtige pakket van de lassenmachine

 

De Machinesystemen van het automatiserings Robotachtige Lassen volledig Automatisch voor Staalstructuur 1

 

 

Robotachtige het bedrijfinleiding van de lassenmachine

 

Is het Genie Industrieel Co. van Shanghai, Ltd het centrum die overzee van de verkoopdienst van Nantong Zhenkang Elektromechanisch Bedrijf lassen, dat in 1993 werd gevestigd, heeft 20 jaar van geschiedenis in de lassenindustrie.

Ons bedrijf vervaardigt draadvoeder, rv-toestelreductiemiddel en professioneel industriële robot, die in onderzoek in dienst nemen en ontwikkeling, vervaardiging en verkoopt.

 

Momenteel, bezet ons bedrijf een gebied van 32.000 vierkante meters, met een installatiegebied van 25.000 vierkante meters. Het heeft 72 hogere en technici onderzoeken, 42 technici zich direct, en totale activa die van 100 miljoen CNY ontwikkelen.

 

Het bedrijf heeft productiemateriaal en het testen instrumenten, CNC werktuigmachines, machinaal bewerkende centra, langzame draadsnijmachines en ander materiaal meer dan 200 eenheden vooruitgegaan en verfijnd; strikt kwaliteitsborgingsysteem, volledige testende middelen; zich tot productie CNC, Intelligente assemblage heeft ontwikkeld en administratie de automatisering, heeft het geavanceerde ERP beheer en eerst - de plaats van de klassenproductie van moderne ondernemingen gerealiseerd. De strikte het systeemcertificatie van ISO9001 en ISO14001-verstrekken een krachtige waarborg voor het bedrijf om hoogte te veroorzaken - de voeders van de kwaliteitsdraad, rv-reductiemiddelen en industriële robots.

 

Waarom kies ons?

 

1. 25 jaar ervarings in onderzoek en productie van draadvoeder, belangrijke leverancier in de wereld, Yaskawa en FANUC is ook onze klanten.

2. 8 jaar ervarings in onderzoek en productie van rv-verminderingstoestel, rv-verminderingstoestel is de kerncomponent van robots, een sterke stichting voor onderzoek & ontwikkeling van industriële robot in de toekomst, nu rv-de verkoopbereik van het verminderingstoestel aan 20.000 eenheden per jaar gebouwd.

3. Met het sterke technische voordeel van draadvoeder en rv-verminderingstoestel, in 2015, vestigden wij een verhouding op lange termijn met de Universiteit van Hongkong van Wetenschap en Technologie en moet de onafhankelijk ontwikkelde robots, ons doel 200.000 reeksen van rv-verminderingstoestel en 10.000 reeksen lassenrobots per jaar veroorzaken.

 

De Machinesystemen van het automatiserings Robotachtige Lassen volledig Automatisch voor Staalstructuur 2

 

 

FAQ


Q: Hoe ongeveer uw naverkoopdienst?


A:

1. De installatiediensten: Tijdens de periode van installatie en het zuiveren, zullen wij opleiding over doeltreffende werking en onderhoud aanbieden.

2. De technische Diensten: Wij kunnen onze cliënten bijstaan om al soort technische problemen met ons geschikt technisch team op te lossen, en wij bezitten adequate ervaring voor het project van de productielijntransformatie.

3. De garantiediensten: Wij bieden vrij aan nadat de verkoopdienst behalve de reizende uitgave van de ingenieurs voor om het even welk kwaliteitsprobleem tijdens onze 12 van de garantiemaanden periode voorkomt.

.

 

Q: Wat is uw betalingstermijn?


A: De betalingswijze is 50%-vooruitbetaling, 50%-saldo vóór ladingslevering als de cliënt onsite installatie of het zuiveren niet nodig heeft;
De betalingswijze is 50%-vooruitbetaling, 40%-saldo vóór ladingslevering, 10% op controle in de fabriek van de cliënt als de cliënt onsite installatie of het zuiveren nodig heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens
Shanghai Genius Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Daisy He

Tel.: +8615800366487

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)