Thuis ProductenRobotachtige Lassenmachine

De veilige Robotachtige van het de Ladingsstof van Lassencellen 6kg Efficiënte Installatie van de het Bewijs Verticale Grond

Klantenoverzichten
Wij hebben 300000usd-machines van GENIE dit jaar gekocht. Hun professionele technische ondersteuning en oplossingen helpen me werkelijk een.

—— M. Joe

Zeker zullen wij meer in de nabije toekomst kopen. Zij boden de perfecte automatische oplossing voor mijn product aan en verhogen dramatisch onze efficiency.

—— M. Chris

Het GENIE is een zeer betrouwbare leverancier. Zij boden meer dan enkel de machine maar ook de zeer goede dienst aan na verkoop. Snelle en professionele respons.

—— Mej. Wang

Ik ben online Chatten Nu

De veilige Robotachtige van het de Ladingsstof van Lassencellen 6kg Efficiënte Installatie van de het Bewijs Verticale Grond

De veilige Robotachtige van het de Ladingsstof van Lassencellen 6kg Efficiënte Installatie van de het Bewijs Verticale Grond
Safe Robotic Welding Cells 6kg Effective Load Dust Proof Vertical Ground Installation
De veilige Robotachtige van het de Ladingsstof van Lassencellen 6kg Efficiënte Installatie van de het Bewijs Verticale Grond De veilige Robotachtige van het de Ladingsstof van Lassencellen 6kg Efficiënte Installatie van de het Bewijs Verticale Grond

Grote Afbeelding :  De veilige Robotachtige van het de Ladingsstof van Lassencellen 6kg Efficiënte Installatie van de het Bewijs Verticale Grond

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Nantong Zhenkang
Certificering: CE , ISO9001 , ISO14001
Modelnummer: ZK1400-06
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Geval van het de uitvoer het standaardtriplex, de doos van de Metaalverbinding
Levertijd: 7 - 10 Werkdagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 500/maand

De veilige Robotachtige van het de Ladingsstof van Lassencellen 6kg Efficiënte Installatie van de het Bewijs Verticale Grond

beschrijving
Punt: Booglassenrobot Efficiënte lading: 6kg
Nauwkeurigheid: ± 0.03mm Het werk Temperaturen.: 0℃ - 45℃
Vochtigheid: 20% - 80% Bewegende Straal: 1400mm
Hoog licht:

spot welding robot

,

robotic automation systems

De veilige Robotachtige van het de Ladingsstof van Lassencellen 6kg Efficiënte Installatie van de het Bewijs Verticale Grond

 

Nota's voor het gebruiken van robotachtige lassenmachine

 

De lassenrobot omvat een robotlichaam, een controlekabinet, een het onderwijsprogrammeur, een lassenkrachtbron, een draad het voeden apparaat, en een apparaat van het lassenkanon.

1. Selecteer de installatieplaats van de lassenrobot. De lassenrobot bevat vele hoogte - precisiecomponenten, vooral zijn controlekabinet. Hoewel het goed stof - bewijs is, zal het slechte milieu bij de installatieplaats het leven van de robot verminderen.
Daarom om nadelige gevolgen op de lassenrobot te vermijden door milieufactoren wordt veroorzaakt en zijn levensduur te verlengen die, zou de lassenrobot in een plaats moeten worden geïnstalleerd die waterdicht is, droog en weinig stof heeft. En het de controlekabinet en lasser moeten een afstand van de grond houden.

2. In het algemeen is de lassenrobot gekalibreerd in zijn oorsprongspositie alvorens de fabriek, maar maar toch, de de meting van de zwaartepuntpositie en controle van de hulpmiddelpositie te verlaten wordt gepresteerd wanneer de robot wordt geïnstalleerd. Deze stap is vrij eenvoudig, enkel behoefte om het menu in de montages van de geleidelijke lassenrobot te vinden, de herinneringen volgen.

3. Nadat de lassenrobot wordt geïnstalleerd, is het noodzakelijk om voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid te nemen. Als iemand naderbij komt, kan het een belangrijk veiligheidsongeval veroorzaken.
Daarom zo ver mogelijk, installeer een beschermende omheining op buiten de lassenrobot om niet verwant personeel te verhinderen naderbij te komen; wanneer het in werking stellen van de lassenrobot, zou het personeel beschermingsmiddel ook moeten dragen; de starter wordt in de veilige positie van de robot geplaatst om potentiële veiligheidsgevaren te vermijden.

 

 

De robotachtige specificatie van de lassenmachine

 
Robotmodel ZK1400-06
Toepassing Booglassen
Steun Verticale grondinstallatie
Aantal assen 6
Nuttige lading  6kg
Maximum het werk straal 1400mm
Herhaalde posiontioning nauwkeurigheid 0.03mm
Maximum gezamenlijke waaier J1 Rv-reductiemiddel ±160°
J2 Rv-reductiemiddel +110°, -70°
J3 Rv-reductiemiddel +65°, -120°
J4 Rv-reductiemiddel ±150°
J5 Hol harmonisch reductiemiddel +105°, -110°
J6 Hol harmonisch reductiemiddel ±320°
Maximum gezamenlijke snelheid J1 Rv-reductiemiddel 201.9°/S
J2 Rv-reductiemiddel 198.3°/S
J3 Rv-reductiemiddel 198.3°/S
J4 Rv-reductiemiddel 296.2°/S
J5 Hol harmonisch reductiemiddel 197.5°/S
J6 Hol harmonisch reductiemiddel 247.2°/S
Toelaatbaar buigend ogenblik N.m J4 Rv-reductiemiddel 9.8N.m
J5 Rv-reductiemiddel 9.8N.m
J6 Hol harmonisch reductiemiddel 4N.m
Toelaatbare inertie Kg.㎡ J4 Rv-reductiemiddel 0.3kg.㎡
J5 Rv-reductiemiddel 0.3kg.㎡
J6 Hol harmonisch reductiemiddel 0.05kg.㎡
Lichaams totaal gewicht Kg 185KG
Werkend milieu Temperatuur 0℃ - 45℃
Vochtigheid 20% - 80%
Anderen

Blijf van corrosieve gassen of vloeistoffen of explosieve gassen weg,
Blijf van water, olie, stof weg
Blijf van bron, magnetisch veld, de bron van het hoge frequentiesignaal weg

Machtscapaciteit 6KVA (Robot) + 24KVA (Lassenbron)

 

 

Robotachtige de motiewaaier van de lassenmachine

 

De veilige Robotachtige van het de Ladingsstof van Lassencellen 6kg Efficiënte Installatie van de het Bewijs Verticale Grond 0

 

Robotachtige de voedinginleiding van de lassenmachine

 

Het is volledig digitale mig-reeks met nieuwe Lage Spattechnologie. wegens hoog eind DSP + FPGA en golfvorm controleer technologie. Het verstrekt opmerkelijke controle van boog en laspool en brengt spat vrije lassenkwaliteit en hoge efficiënte productiviteit.

 

  1. Hoge snelheid DSP + FPGA multi - boor systeem uit, kan controleperiode verkorten om boog effectief te controleren.
  2. De periodieke gesmolten technologie van de dalingscontrole, gesmolten pool is stabieler, met de mooie vorming van de lassennaad.
  3. De lassenspat voor kartonstaal vermindert 80%, vermindert het spat duidelijke werk, vermindert de hitteinput 10% - 20%, kleine misvorming.
  4. De geïntegreerde analoge mededeling, de internationale communicatie van Devicenet digitale en Ethernet-communicatie interface, realiseren naadloos geïntegreerd met robot.
  5. De open type communicatie wijze, robot kan alle parameters van lassenmachine controleren.
  6. De ingebouwde de testfunctie van het beginpunt, kan de test bereiken van het het beginpunt van de lassennaad zonder robothardware toe te voegen.

De veilige Robotachtige van het de Ladingsstof van Lassencellen 6kg Efficiënte Installatie van de het Bewijs Verticale Grond 1

 

 

FAQ

 

Q: Bent u een fabrikant of een handelsmaatschappij?


A: Wij zijn een fabrikant, en onze die fabriek in Nantong-stad, Jiangsu-provincie wordt gevestigd. Ons bedrijf bezet een gebied van 32.000 vierkante meters, met een installatiegebied van 25.000 vierkante meters. Het heeft 72 hogere technici, 42 technici die direct onderzoeken en zich ontwikkelt, wij een fabrikant met sterke R&D-mogelijkheden en eigen kerntechnologie, oprecht onthaal zijn om onze fabriek te bezoeken.

 

Q: Waarom kies de robot van het Genielassen?

 

A:

1. De kerncomponenten zoals rv-reductiemiddel, harmonisch reductiemiddel en servomotor onafhankelijk R&D door ons, sparen kosten hebben dan een betere prijs aan klanten, bovendien, de coördinatie en de consistentie van robot verzekeren, dan de kwaliteit uiteindelijk verzekeren.
2. Voor servomotor, absolute verbinden de directe waardecodeur, de servomotor en rv-het reductiemiddel horizontale kleinere volumegrootte.
3. Voor Draadvoeder, 30 jaar ervarings, nu productie No.3 in de wereld, zijn wij ook leverancier van Yaskawa en FANUC voor draadvoeder.
4. Voor Robotachtige wapenhuisvesting, matrijzenafgietsel, vlotte oppervlakte, metaalkleur antirust voor 10years.
5. Voor Lassenkanon, geïntegreerd ontwerp, die weerstand van draad verminderen door weg, draad die regelmatig voeden.
6. Voor Dis - het botsingsapparaat, hoge gevoeligheid, na neerstorting, werkt immerdately en geen behoefteaanpassing.


Q: Hoe ongeveer uw naverkoopdienst?


A:

1. De installatiediensten: Tijdens de periode van installatie en het zuiveren, zullen wij opleiding over doeltreffende werking en onderhoud aanbieden.

2. De technische Diensten: Wij kunnen onze cliënten bijstaan om al soort technische problemen met ons geschikt technisch team op te lossen, en wij bezitten adequate ervaring voor het project van de productielijntransformatie.

3. De garantiediensten: Wij bieden vrij aan nadat de verkoopdienst behalve de reizende uitgave van de ingenieurs voor om het even welk kwaliteitsprobleem tijdens onze 12 van de garantiemaanden periode voorkomt.

.

Q: Wat is uw betalingstermijn?


A: De betalingswijze is 50%-vooruitbetaling, 50%-saldo vóór ladingslevering als de cliënt onsite installatie of het zuiveren niet nodig heeft;
De betalingswijze is 50%-vooruitbetaling, 40%-saldo vóór ladingslevering, 10% op controle in de fabriek van de cliënt als de cliënt onsite installatie of het zuiveren nodig heeft.

 

 

Ander facultatief apparaat - de lijst van het lasseninstelmechanisme

 

De veilige Robotachtige van het de Ladingsstof van Lassencellen 6kg Efficiënte Installatie van de het Bewijs Verticale Grond 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens
Shanghai Genius Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Daisy He

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)