Thuis ProductenBooglassenrobot

Het lange Lassen van de Robotsmig TIG van het LevenBooglassen voor Aluminiummalplaatje

Certificaat
China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten
China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben 300000usd-machines van GENIE dit jaar gekocht. Hun professionele technische ondersteuning en oplossingen helpen me werkelijk een.

—— M. Joe

Zeker zullen wij meer in de nabije toekomst kopen. Zij boden de perfecte automatische oplossing voor mijn product aan en verhogen dramatisch onze efficiency.

—— M. Chris

Het GENIE is een zeer betrouwbare leverancier. Zij boden meer dan enkel de machine maar ook de zeer goede dienst aan na verkoop. Snelle en professionele respons.

—— Mej. Wang

Ik ben online Chatten Nu

Het lange Lassen van de Robotsmig TIG van het LevenBooglassen voor Aluminiummalplaatje

Het lange Lassen van de Robotsmig TIG van het LevenBooglassen voor Aluminiummalplaatje
Long Lifetime Arc Welding Robots MIG TIG Welding For Aluminum Template
Het lange Lassen van de Robotsmig TIG van het LevenBooglassen voor Aluminiummalplaatje Het lange Lassen van de Robotsmig TIG van het LevenBooglassen voor Aluminiummalplaatje

Grote Afbeelding :  Het lange Lassen van de Robotsmig TIG van het LevenBooglassen voor Aluminiummalplaatje

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: zhenkang
Certificering: CE , ISO9001 , ISO14001
Modelnummer: ZK1400-06
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Geval van het de uitvoer het standaardtriplex, de doos van de Metaalverbinding
Levertijd: 7 - 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 500/month

Het lange Lassen van de Robotsmig TIG van het LevenBooglassen voor Aluminiummalplaatje

beschrijving
andere naam: Booglassenmanipulator Max Payload: 10Kg
Garantie: 12 maanden Gebied: Inudstrial
Het werk Temperaturen.: 0°C - 45 °C Vochtigheid: 20% - 80%
Hoog licht:

De Machine van het omschakelaarslassen

,

booglassenmateriaal

Lange Industriële 6 As van de Leven Lage Mislukking Tig Welding Robot, Booglassenrobot

 

Hoe te lassend tekorten in lassenrobots vermijden?


In het lassenprocédé, zijn de tekorten zoals lassencompensatie, kapsnede, en poriën naar voren gebogen om voor te komen, en de algemene lassenkwaliteit wordt verminderd. Maar in feite, kunnen deze problemen door aangewezen aanpassingen worden vermeden.


Bijvoorbeeld, kan de lassenafwijking tijdens lassen van de lassenrobot door onjuiste lassenpositie of problemen met het lassenkanon worden veroorzaakt. In dit geval, is het noodzakelijk om te overwegen of de positie van het middelpunt van de lassentoorts nauwkeurig is en past het aan. Als het probleem vaak voorkomt, controleer de nul positie van elke as van de robot en calibreer het opnieuw om het te verbeteren.


Het ondergraven kan door ongepaste selectie van lassenparameters, toortshoek of verkeerde opstelling van de toortspositie worden veroorzaakt. Wij kunnen de bevoegdheid aanpassen om de lassenparameters aan te passen, de houding van de lassentoorts en de relatieve positie van de lassentoorts en het werkstuk aanpassen. Het zelfde is waar voor stomata, die kan worden behandeld door dienovereenkomstig aan te passen.


Voor de assemblagekwaliteit en de precisie van het werkstuk, is het noodzakelijk om goede consistentie te bereiken en zijn algemene kwaliteit te verbeteren.


Eerst en vooral, is het noodzakelijk om een lassenprocédé voor lassenrobots voor te bereiden, en strikte technische voorschriftenen aangaande de grootte van delen, lasschuine randen, en assemblageafmetingen uit te voeren. Betreffende de dimensionale tolerantie van het werkstuk, is het noodzakelijk binnen de toelaatbare waaier controleren om de waarschijnlijkheid van diverse tekorten in de las te verminderen.

 

Ten tweede, probeer om hoogte te gebruiken - precisieassemblage het bewerken om de assemblagenauwkeurigheid van de gelaste constructie te verbeteren.


Tot slot zal de las nadat het vormen zich grondig zou moeten worden schoongemaakt om de aanwezigheid van diverse onzuiverheden te verhinderen, anders het het succestarief van boogontsteking beïnvloeden.

 

 

Ongeveer ons

 

Is het Genie Industrieel Co. van Shanghai, Ltd het centrum die overzee van de verkoopdienst van Nantong Zhenkang Elektromechanisch Bedrijf lassen, dat in 1993 werd gevestigd, heeft 20 jaar van geschiedenis in de lassenindustrie.

Ons bedrijf vervaardigt draadvoeder, rv-toestelreductiemiddel en professioneel industriële robot, die in onderzoek in dienst nemen en ontwikkeling, vervaardiging en verkoopt.

Momenteel, bezet ons bedrijf een gebied van 32.000 vierkante meters, met een installatiegebied van 25.000 vierkante meters. Het heeft 72 hogere en technici onderzoeken, 42 technici zich direct, en totale activa die van 100 miljoen CNY ontwikkelen.

Het bedrijf heeft productiemateriaal en het testen instrumenten, CNC werktuigmachines, machinaal bewerkende centra, langzame draadsnijmachines en ander materiaal meer dan 200 eenheden vooruitgegaan en verfijnd; strikt kwaliteitsborgingsysteem, volledige testende middelen; zich tot productie CNC, Intelligente assemblage heeft ontwikkeld en administratie de automatisering, heeft het geavanceerde ERP beheer en eerst - de plaats van de klassenproductie van moderne ondernemingen gerealiseerd. De strikte het systeemcertificatie van ISO9001 en ISO14001-verstrekken een krachtige waarborg voor het bedrijf om hoogte te veroorzaken - de voeders van de kwaliteitsdraad, rv-reductiemiddelen en industriële robots.

 

Waarom chooose ons?

 

1. 25 jaar ervarings in onderzoek en productie van draadvoeder, belangrijke leverancier in de wereld, Yaskawa en FANUC is ook onze klanten.

2. 8 jaar ervarings in onderzoek en productie van rv-verminderingstoestel, rv-verminderingstoestel is de kerncomponent van robots, een sterke stichting voor onderzoek & ontwikkeling van industriële robot in de toekomst, nu rv-de verkoopbereik van het verminderingstoestel aan 20.000 eenheden per jaar gebouwd.

3. Met het sterke technische voordeel van draadvoeder en rv-verminderingstoestel, in 2015, vestigden wij een verhouding op lange termijn met de Universiteit van Hongkong van Wetenschap en Technologie en moet de onafhankelijk ontwikkelde robots, ons doel 200.000 reeksen van rv-verminderingstoestel en 10.000 reeksen lassenrobots per jaar veroorzaken.

 

Het lange Lassen van de Robotsmig TIG van het LevenBooglassen voor Aluminiummalplaatje 0

 

 

Het lichaamsspecificatie van de booglassenrobot

 
 
Robotmodel GNS1400W - 06
Toepassing Booglassen
Steun Verticale grondinstallatie
Aantal assen 6
Nuttige lading6kg
Maximum het werk straal 1400mm
Herhaalde posiontioning nauwkeurigheid 0.03mm
Maximum gezamenlijke waaier J1 Rv-reductiemiddel                            ±160°
J2 Rv-reductiemiddel                           +110°, -70°
J3 Rv-reductiemiddel                           +65°, -120°
J4 Rv-reductiemiddel                            ±150°
J5 Hol harmonisch reductiemiddel       +105°, -110°
J6 Hol harmonisch reductiemiddel       ±320°
Maximum gezamenlijke snelheid J1 Rv-reductiemiddel                             201.9°/S
J2 Rv-reductiemiddel                            198.3°/S
J3 Rv-reductiemiddel                            198.3°/S
J4 Rv-reductiemiddel                              296.2°/S
J5 Hol harmonisch reductiemiddel        197.5°/S
J6 Hol harmonisch reductiemiddel         247.2°/S
Toelaatbaar buigend ogenblik N.m J4 Rv-reductiemiddel                             9.8N.m
J5 Rv-reductiemiddel                             9.8N.m
J6 Hol harmonisch reductiemiddel        4N.m
Toelaatbare inertie Kg.㎡ J4 Rv-reductiemiddel                              0.3kg.㎡
J5 Rv-reductiemiddel                              0.3kg.㎡
J6 Hol harmonisch reductiemiddel         0.05kg.㎡
Lichaams totaal gewicht Kg 185KG
Werkend milieu Temperatuur 0℃ - 45℃
Vochtigheid 20% - 80%
Anderen

Blijf van corrosieve gassen of vloeistoffen of explosieve gassen weg,
Blijf van water, olie, stof weg
Blijf van bron, magnetisch veld, de bron van het hoge frequentiesignaal weg

Machtscapaciteit 6KVA (Robot) + 24KVA (Lassenbron)

 

 

Tig de specificatie van de lassenkrachtbron

 

Het lange Lassen van de Robotsmig TIG van het LevenBooglassen voor Aluminiummalplaatje 1

 

 

FAQ

 

Q: Bent u een fabrikant of een handelsmaatschappij?


A: Wij zijn een fabrikant, en onze die fabriek in Nantong-stad, Jiangsu-provincie wordt gevestigd. Ons bedrijf bezet een gebied van 32.000 vierkante meters, met een installatiegebied van 25.000 vierkante meters. Het heeft 72 hogere technici, 42 technici die direct onderzoeken en zich ontwikkelt, wij een fabrikant met sterke R&D-mogelijkheden en eigen kerntechnologie, oprecht onthaal zijn om onze fabriek te bezoeken.

 

Q: Hoe ongeveer uw naverkoopdienst?

A:
1. De installatiediensten: Tijdens de periode van installatie en het zuiveren, zullen wij opleiding over doeltreffende werking en onderhoud aanbieden.

2. De technische Diensten: Wij kunnen onze cliënten bijstaan om al soort technische problemen met ons geschikt technisch team op te lossen, en wij bezitten adequate ervaring voor het project van de productielijntransformatie.

3. De garantiediensten: Wij bieden vrij aan nadat de verkoopdienst behalve de reizende uitgave van de ingenieurs voor om het even welk kwaliteitsprobleem tijdens onze 12 van de garantiemaanden periode voorkomt.
.
Q: Wat is uw betalingstermijn?

A: De betalingswijze is 50%-vooruitbetaling, 50%-saldo vóór ladingslevering als de cliënt onsite installatie of het zuiveren niet nodig heeft;
De betalingswijze is 50%-vooruitbetaling, 40%-saldo vóór ladingslevering, 10% op controle in de fabriek van de cliënt als de cliënt onsite installatie of het zuiveren nodig heeft.

 

Q: Kunt u de aangepaste dienst voor ons product verlenen?


A: Ja. Wij zullen u de professionele robotachtige oplossingen van het lassensysteem volgens uw specifiek product verstrekken. Slechts moet u ons uw gedetailleerd producttekeningen en lassenvereiste verzenden, dan zullen wij uit met het aangepaste technische voorstel voor u komen.

 

Q: Wat omvat het gehele systeem van de lassenrobot?


A: Het gehele systeem van de lassenrobot omvat de het robotwapen, het controlemechanisme, het lassen krachtbron, de instelmechanismen (één - as of as twee), de inrichtingen, de lassende kanonreinigingsmachine, de veiligheidsomheining, enz.

 

Q: Wat is de garantieperiode en levertijd?


A: De garantieperiode is 12 maanden. Terwijl de levertijd binnen 15 - 30 dagen na het ontvangen van uw storting zou zijn.

 

 

Pakket

 

Het lange Lassen van de Robotsmig TIG van het LevenBooglassen voor Aluminiummalplaatje 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens
Shanghai Genius Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Daisy He

Tel.: +8615800366487

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)