Thuis

Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De genierobotica is de verkooptak overzee van Zhenkang Welding Company, die in 1993 werd gevestigd, heeft 20 jaar van geschiedenis in de lassenindustrie.

 

Wij zijn voortgekomen uit, binnen wortel geschoten en innovatief in lassen. Het is over 20years geweest aangezien onze producten en technologie in de lassenindustrie dienden.


     

                                                            

Zonder uitzondering, worden al onze producten zeer erkend door onze klanten, die de eigenlijke reden is wij het hoogste marktaandeel globaal van onze producten beveiligen.

 

Door een decenniuminspanning, hebben wij een andere een uitstekende het booglassenrobot van de prestaties gehele machine-hoge precisie ontwikkeld, concentreren wij ons op slechts één type van machine.

 

Momenteel, bezet ons bedrijf een gebied van 32.000 vierkante meters, met een installatiegebied van 25.000 vierkante meters. Het heeft 72 hogere en technici onderzoeken, 42 technici zich direct, en totale activa die van 100 miljoen CNY ontwikkelen.

 

China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Het bedrijf heeft productiemateriaal en het testen instrumenten, CNC werktuigmachines, machinaal bewerkende centra, langzame draadsnijmachines en ander materiaal meer dan 200 eenheden vooruitgegaan en verfijnd; strikt kwaliteitsborgingsysteem, volledige testende middelen; zich tot productie CNC, Intelligente assemblage heeft ontwikkeld en administratie de automatisering, heeft het geavanceerde ERP beheer en de prima productieplaats van moderne ondernemingen gerealiseerd. De strikte het systeemcertificatie van ISO9001 en ISO14001-verstrekken een krachtige waarborg voor het bedrijf om de draadvoeders van uitstekende kwaliteit, rv-reductiemiddelen en industriële robots te produceren.

 

China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Ben met andere het lassenrobots van China vergelijkbaar, heeft ons robotlichaam meer hogere torsie en starheid, omdat wij meer grotere reductiemiddelen van de torsieversnellingsbak gebruiken.

China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Meer dan 30sets van de behandeling van robots om de precisiedelen van robot te vervaardigen, automatische hoge productie, - kwaliteit.

China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

Wij doen volledige test van robot, met inbegrip van lawaai en de precisietest, bovendien, keurt geavanceerd laser volgend instrument FARO goed om de precisie van robots te testen, testten wij de herhaalbaarheid van robot zijn 0.03mm, en het volgen de precisie is 0.3mm.

China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

 

Hoog - kwaliteit van Lasseneffect door Lassenrobot

China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 7

 

Wij werkten met beroemde robotsbedrijven samen en verstrekken hen precisiedeel - rv-toestelreductiemiddel.

China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 8

 

Wij verstrekken lassenoplossing voor uw werkstuk, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren!

China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 9

 

 

 

 

                               

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In het jaar van 2018
Het park van de robotindustrie staat worden gelanceerd op het punt. Het park poogt 200.000 reeksen rv-reductiemiddelen en 10.000 reeksen lassenrobots te veroorzaken.

In het jaar van 2017
Na een meer dan jaar van technisch onderzoek, 3 werd de de steekproefmachine van de lassenrobot ontwikkeld in Januari dit jaar, en 24 uren van het ononderbroken moeheid testen werden geleid onder klanten om veranderingen in de robot onophoudelijk waar te nemen.
Momenteel, na observatie en het testen, buigen de technische parameters van de cirkelbaan en de baankromme van de lassenrobot heeft volledig het internationale geavanceerde niveau bereikt of overschreden.

In het jaar van 2016
●Rv-de reductiemiddelenverkoop zal 20.000 reeksen bereiken.
●De beginbouw van industrieel robotindustrieterrein, is 24.000 vierkante meters fabrieksgebouwen gebouwd.

In het jaar van 2015
●Twee belangrijke plannen voor de ontwikkeling van robots werden ten uitvoer gelegd, werd het industriële robotindustrieterrein gebouwd, en een volledig gelokaliseerde lassenrobot werd ontwikkeld.
●Vestigde een behulpzame die verhouding op lange termijn met Hong Kong University van Wetenschap en Technologie, door Hong Kong University van Wetenschap en Technologie wordt ontwikkeld.

In het jaar van 2014
Deze twee jaar, hadden wij de ontwikkeling van reeksproducten en de cultuur van de markt verhoogd. Momenteel, heeft het bedrijf met succes rv-reductiemiddelen voor robots onder 300 kg, een totaal van 18 producten ontwikkeld, en de klantenreactie is zeer goed.

In het jaar van 2013
Het rv-reductiemiddel werd officieel gebracht op de markt, die de situatie breekt dat de Japanse producten de wereld 35 jaar hebben overheerst.

In het jaar van 2012
●In de kleinschalige productie van Jan Started van rv-reductiemiddelen.
●In April Gehouden de van het het Reductiemiddelen“ project „van de Robotzkrv Precisie de verwezenlijkingen wetenschappelijke en technologische schattingsvergadering, gelooft de commissie van deskundigen eenstemmig dat het ZKRV-reductiemiddel klein volume heeft, grote verminderingsverhouding, lage het werk inertie, gewrongen starheid met geringe geluidssterkte, hoge, de hoge weerstand van de effectlading (kan 5 keer geschatte torsie weerstaan), hoge het werk precisie (weerslag minder dan 1 aremin), Lange levensduur, belangrijk technologieniveau en internationale geavanceerd, kan de dringende vraag naar rv-reductiemiddel in China ontmoeten.
●In Juli Ondertekend een samenwerkingsovereenkomst met Jiangsu-Universiteit van Wetenschap en Technologie op het onderzoeksproject van het de automatiseringsmateriaal van het hoog rendementlassen, en het gezamenlijk geanalyseerde reductiemiddel van de lassenrobot rv, de servomotor van de lassenrobot, simulatie en prototypeontwikkeling, en verkregen 4 nationale het gebruiksmodeloctrooien van het uitvindingsoctrooi.

In het jaar van 2010
●Wij verkochten 300 miljoen yuans van drukmotor en elektrische de draadvoeders van de lassenmachine, met een marktaandeel van 75% in China.
●Tref voorbereidingen om rv-reductiemiddel te ontwikkelen.

In het jaar van 1998
●Sinds 1998, hebben onze Co2-voeder van de lassersdraad en drukmotor drie belangrijke indicatoren in termen van massaproduktiecapaciteit, kwaliteitsstabiliteit en verkoopopbrengst bereikt.

In het jaar van 1993
●Wij produceerden de kerncomponent van de draadvoeder van de elektrische lassenmachine - de drukmotor. Op dat ogenblik, werken 20 mensen in installatie 200 ㎡ met eenvoudige apparaten, na 3 jaar onderzoek, het het levenbereik van de drukmotor aan 4000hours, en wij pasten 7 nationale octrooien toe, en hadden eigen kerntechnologie.

China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Genie

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 25000-30000

Opgericht Jaar : 1993

Export pct : 20% - 30%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Certificaten China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Certificaten China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Certificaten China Shanghai Genius Industrial Co., Ltd Certificaten